Skriv her hvis du søger en dansepartner.

 • Tryk på overskriften for at komme ind i opslaget
 • Skrol ned og skriv et indlæg hvis du søger en dansepartner.
 • Tryk SVAR ved de opslag du vil svare på.
 • Vær sød at slette jeres opslag når i har fundet sammen.

Din mailadresse forbliver anonym.


• Hips Dance Studios •

Professionel danseundervisning

Odense  Svendborg  Vejle  Ringe  Faaborg  Tommerup  Morud  Ejby  Nørup  Nr Broby  Langeskov


78 Responses

 1. Cecilie Jørgensen

  Hej jeg er en pige på 14 år og elsker at danse og stoppede for ca. 2 år siden til pardans som jeg har gået til i 6 år
  Jeg er 170 cm høj og søger en dansepartner, jeg bor i glamsbjerg så gerne tættest på der

 2. Maj-Britt Rasmussen

  Hej. Jeg er en kvinde på 40 år. Jeg er 177 cm høj og søger en dansepartner. Jeg har ikke gået til dans før men elsker at danse.

 3. Dorte Runge

  Hej. Jeg vil gerne danse standard dans igen. Efter 10 år som barne danser og 3 år som voksendanser vil jeg rigtig gerne kombinere dans, motion og grin Igen. Min kæreste danser desværre ikke, så jeg søger en at danse med. Jeg bor i Odense. Jeg er 44 år og 172 cm høj – er du frisk?

 4. Dariusz

  Hej. Jeg er en mand på 54 / 179 cm og søger en dansepartner til begynderkursus i Argentinsk Tango der starter i september. Jeg har danset pardans før og har gået til salsa hele sidste år. Nu er tango på ønskelisten. Skriv venligst hvis du vil med.

  • 31314530

   Hej hej

   Jeg har danset Tango for et stykke tid, men er ret rusten – og søger en ny lidt mere fast dansepartner, da min tidligere boede ved Aalborg hvilket gjorde det lidt bøvlet 🙂

   kontakt mig gerne

 5. Annita

  Hej Jeg søger danse partner til tango begynder holdet.Jeg er 41 har danset før men ikke tango.

  • Dariusz

   Hej Anita

   Jeg vil gerne snakke om det. Hvad med argentinsk tango i Eventyrhaven i morgen.? Det er begynder undervisning kl.19. Vil du med og møde der?
   Mvh. Dariusz

 6. Kanika

  Hej. Jeg er en ung pige på 22år der søger en partner til par dans. Jeg har mulighed for at starte på begynder-holdet eller lidt øvet 🙂

 7. Hej hej

  Jeg søger en lidt mere fast tango dansepartner. Jeg har danset en smule tango on/off i et par år og er kommet lidt væk fra det, men savner det i mit liv igen.

  Jeg er 40, 175 og elsker at danse 🙂

  • Dariusz

   Hej Gertrud

   Mit svar gik ikke så godt og det ligger ikke lige som et rigtigt svar. Se venligst min kommentar fra kl. 14:46. Den var til dig. Hilsner.

 8. Dariusz

  Hej
  Jeg er ikke sikker om jeg søger en fast partner men vil meget gerne prøve. Jeg overvejer at køre til practica i Svendborg på søndag d.16. kl. 17 – 19. Kunne du tænke dig at tage med?
  Ellers kan du finde mig og kontakte på Facebook.
  Mvh. Dariusz Eichler, Nr. Lyndelse

 9. Janne

  Mandlig dansepartner søges til latin, standard eller salsa. Jeg er 53 år og elsker At danse til god musik. Er ved at være lidt rusten, da jeg ikke hardanset en del år. Viljen og lysten er der, så lad os prøve det af

  • Erik Johansen

   Hej Jann

   Jeg er 176cm høj og 62 år. Habil danser, har danset standard og latin i 2 år, men står nu og mangler en partner til kommende sæson. Er stadig usikker i de forskellige danse men er godt i gang. Har danset hos fyns dansecenter ikke hos Kim D. men vil gerne danse til kommende sæson hvis du er interesseret kunne onsdag med gratis prøvetime give en start/afprøvning af os begge. Det kunne være begynderholdet eller øvede, det er op til dig. Det vigtige er at komme i gang.
   PS. de 62 skal du ikke lade dig afskrække af, jeg er slank og hurtig på fødderne, samt tålmodig.

   • Vivi Albertsen

    Glad for at se din mail da jeg også er interesseret i dans. Har netop fået henvist til denne mail af Kim Dahl her tirsdag aften, så det kunne være dejligt hvis vi kunne finde ud af at danse sammen, det lyder det ihvertfald til på din mail. Jeg er slank, cirka 1,69 danser alle typer danse. Venligst svar på min mobil nr. 23317129.
    Venlig hilsen Vivi.

   • Vivi Albertsen

    Hej Erik.
    Glad for at se din mail da jeg også er interesseret i dans.
    Har netop fået henvist til denne mail af Kim Dahl her tirsdag aften, så det kunne være dejligt
    hvis vi kunne finde ud af at danse sammen, det lyder det ihvertfald til på din mail. Jeg er slank, cirka 1,69 danser alle typer danse.
    Venligst svar på min mobil nr. 23317129.
    Venlig hilsen Vivi.

   • Lotte

    Jeg ønsker mig en partner er nybegynder 168 cm 58 år danser Swing mandag og onsdag mvh Lotte

  • Niels Dalsgård Jensen

   Hej Janne !
   Har du fundet en dansepartner ?? Det er foreløbig mit første spørgsmål.
   Med venlig hilsen
   Niels Dalsgård

 10. Markéta

  Hej
  Jeg søger en dansepartner til argentinsk tango, nybegynder helst til kurser i Odense. Jeg er 39 år og 165 cm høj.

  • Dariusz

   Hvad med mig? Jeg er 54/179 og kunne godt tænke mig om at tage det kursus på Hips for begyndere: tirsdag 18:30-20:00, med start d. 15 september 2015. Jeg har før danset forskellige ting men ikke argentinsk tango endnu. Du må gerne kontakte mig på 276 276 32.

  • Samy

   Hej,
   Søger du stadig en dansepartner til tango ? I februar 2016 kommer 2 fantastiske argentinske lærer Juliana&José.
   Jeg er let øvet og åbent for begynder hold og let-øvet hold eller begge 🙂
   Svar gerne til mig asap nej/ja/tænker?
   Jer er 53, 175cm slank, gift / 2 børn
   mob 313 99 314 –
   https://www.facebook.com/samy.ayoub.16

 11. Marketa

  Hej Mariusz
  Jeg har sendt en besked til dig via facebook. Hilsen Marketa

 12. Magdalena

  Hej med jer alle sammen,
  Jeg hedder Magda. Har aldrig danse pardans men vil rigtig gerne begynde pa den slags dans. Jeg er 27 ar og 167 cm hoj. Vil gerne deltage i undervisning Tango from Zero: Nybegyndere 🙂
  Ma gerne kontakte mig pa 22235784 eller skriv priv pa https://www.facebook.com/magdalena.jaroszak .

  • Michael Lassen

   Hej magdalena søger du stadig en dansepartner. Jeg er 45 år og kunne godt tænke mig at lære tango mvh. michael

 13. Joanna

  Hej, jeg søger en dansepartner til Argentinsk tango – nybegynder som starter d. 20/10

 14. Pernille

  Hej!
  Jeg er en pige på 21 år og nybegynder inden for dans. Jeg har altid drømt om at gå til pardans, så derfor søger jeg en dansepartner. Jeg er 175 høj, blond pige af skandinavisk udseende.
  Kontakt mig gerne via mail eller skriv på mobil nr. 61722911, hvis det lyder som noget for dig.

 15. Lene

  Hej Odense jeg er en frisk pige på 51 år, 172 cm. høj og slank af bygning. Jeg vil meget gerne begynde på argentinsk tango men mangler en dansepartner. Så håber der er nogle frisk mænd herinde 🙂
  Jeg har prøvet at danse tango 3-4 gange, men er ellers helt nybegynder. Kom frisk 🙂 så vi kan komme igang når næste sæson starter. Skriv gerne på min mobil 30266523 Mange hilsner Lene

 16. Hej til alle 🙂
  Jeg er en kvinde på 52 som rigtig gerne vil lære at danse TANGO. Er absolut nybegynder 🙂 i alle slags dans :)Har kun dyrket sport hele livet . Men elsker den stemning der er omkring dansen. Er der en mand herinde som også går i samme tanker og mangler en dansepartner så skrive på mobil 21 935 512. Har skiftende arbejdstider derfor sms , så ringer jeg dig op 🙂
  Det gør ikke så meget hvor det er henne på fyn

  Merete 🙂 🙂

 17. Anja M

  Hej, jeg er tilflytter til Odense (oprindeligt fra Jylland)
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at begynde til par dans. Jeg elsker at danse men har aldrig danset før.
  Lidt om mig:
  Jeg er 22 år, kvinde, skandinavisk udsende. Jeg sprudler af energi og i gang med en uddannelse hvor jeg tager hovedforløb i Aalborg, hvilket betyder at jeg er væk i 5 uger til september. Det er en lille hindring men håber det kan løses alligevel.
  Kontakt mig gerne på SMS hvis du vil vide mere 61799552

 18. Christina

  Hejsa! Jeg er en kvinde på 23 år, der altid har drømt om at danse professionel pardans, men mangler en dansepartner til næste dansesæson.
  Er 169 cm høj og har danset vals, foxtrot og svensk bugg siden jeg var 3 år. Desuden er jeg meget lærenem og elsker at danse.
  Danseskolen i Svendborg ligger tættest på der hvor jeg bor, men Odense er også ok.
  Interesseret? Så send en sms til 22 62 61 46. Glæder mig allerede :).

  Med venlig hilsen
  Christina.

 19. Lars

  Hey! 😀 Jeg er 29 år og 181 cm høj. Jeg mangler en frisk dansepartner til næste dansesæson. Jeg bor i Svendborg, men Odense kan også gå. Jeg har danset et par år som barn, men skal nok betragtes som nybegynder.
  Hvis du kunne have interesse, kan du sende en sms på 24 41 87 02. 🙂

  MVH
  Lars

 20. Hej folkens. Jeg er en fyr på 33. Jeg bor i Odense og er på udkik efter en dansepartner til pardans, her når sæsonen starter i august. Jeg elsker at danse, men har ikke gået til dans før. Så hvis du ligeledes søger en at dansepartner, så smid mig en besked på facebook 🙂 –> https://www.facebook.com/daniel.cdk

  Vh Daniel

  • Bodil Nielsen

   Hej jeg har læst din besked da jeg søger det samme.du må meget gerne kontakte mig på mobil 25704408.mvh Bodil

 21. Line

  Hej 🙂
  Jeg søger en madlig dansepartner til pardans (begynder niveau, vil jeg tro). Jeg er 22 år, 173 cm og alm. af bygning. Jeg har for år tilbage danset pardans og lavet rytmisk gymnastik, men har været sat ud af spillet grundet en ankelskade. Nu er det efterhånden tid til at komme i gang igen og hvilken bedre måde er der end at nyde dans og musik?!
  Venlig hilsen
  Line

 22. Lene

  Hejsa, ville være dejligt hvis der findes høj mand i Vejle området, som søger en pige at danse med. Jeg er nybegynder, 180 cm, masser af rytme og godt humør. Send mig en SMS 52342517.

 23. Daniel

  Hej dansekvinder.

  Jeg søger en partner til standarddans i Jylland.
  Jeg er en ung mand, der har danset turneringer i standarddans i flere år og det har du også prøvet før.
  Jeg er 1.83 høj.
  For at høre mere skriv på: danielsommerlykke@gmail.com

  Vi ses.

 24. Peter Johannessen

  Hej med jer.
  Jeg er en sød og rar fyr fra Odense på 30 der søger lidt pause for hverdagen. Jeg tænker alm. dans kunne være sjovt og udfordrende. Jeg er 190 høj og almindelig af bygning.
  Jeg er nybegynder og søger en dansepartner der også er eller har lidt erfaring til at lære fra sig.
  Jeg ser frem til at høre fra en frisk pige/kvinde der vil have nogle sjove og udfordrende timer med mig
  Venlige hilsner Peter Johannessen- Tlf: 25378771

 25. Uffe Sahin

  Jeg bor i Odense og søger en kvindelig dansepartner til pardans (begynder niveau). Jeg er 40 år, 184 cm og alm. af bygning. Jeg elsker at danse (selv om jeg ikke er ret gode til det ;o)) og brænder for noget rutineret dans, 1-2 gange om ugen i et sjovt/lærende måde.

  Jeg ser frem til at høre fra jer! ;o)

  Min mobil: 40 80 84 50

  Venlige hilsner
  Sahin

 26. Line m.

  Hej
  Jeg søger dansepartner allerede til i aften. jeg vil gerne følge november kurset i tango.
  Jeg er 26, nybegynder og 175
  😊
  Skriv endelig til 50542911
  Hvis du også mangler en at lære tango med
  Mvh Line

 27. Joan HN

  Hej.
  Jeg søger en senior here til standard dans på sports niveau.
  Er 50 år, slank, 173 cm u sko. Ønsker at træne 2-3 gange om ugen, meget gerne i Odense, og på sigt deltage i turneringer.
  Skriv endelig for yderligere info : gingermus@gmail.com
  Mvh Joan

 28. Pernille

  Jeg søger en mandlig dansepartner, til pardans, hvilket hold kan vi snakke om sammen 🙂
  Jeg er nybegynder. Har dog gået til rytmisk gymnastik mange år i mit liv, så har rytme i kroppen.
  Jeg er 24 år, 174 høj, glad og smilende, og vil så gerne prøve kræfter af med dans 🙂

  kontakt mig gerne på min mail p.rr@live.dk
  (jeg bor i Odense)

 29. Michael Lassen

  Hej Isabel Jeg er 45 år og 180 høj Søger du stadig en partner til tango dans gerne ved vm dans?

 30. Jo-Ann

  Hej
  Kvinde 42 år, 172 cm søger dansepartner i Ejby Swing/latino begynder 🙂

 31. Nanna Bække

  Hej
  Jeg er en pige på 12 år, bliver 13 til oktober og er 157 cm høj. Jeg søger en ambitiøs drengepartner til standard og latin dans. Jeg danser talent junior 1 og træner tre til fire gange om ugen – cirka 9 timer. Jeg danser hos Loft Jensen dans i Silkeborg. Hvis du også leder efter en ambitiøs dansepartner, så skriv en e-mail til mig på annholmdbc@hotmail.com.
  Mvh Nanna

 32. Christian

  Ei,,, jeg søger en dansepartner i Svendborg!! 31 år.. 176 høj.. I god mental og fysisk form.. Uerfaren indenfor teknisk pardans.. Har min erfaring ift. musik og bevægelse fra capoeira og breakdance.. hvis du måske er der? er du velkommen til at kontakte mig på min mail c.ulbaek@gmail.com eller ved at skrive et indlæg her, bedste hilsen herfra

 33. Susan Arno

  Hej
  Jeg hedder Susan er 44 år, 165 høj og alm af bygning
  Jeg søger en mandlig dansepartner til pardans begynder hold. Jeg er ikke øvet på nogle måder og kan godt føle mig lidt usikker på et dansegulv, bla derfor vil jeg gerne lære noget og samtidig have det sjovt
  Skriv eller ring på 21648009
  Vh Susan

 34. Susan Arno

  I Svendborg forresten ( :

 35. Rikke wilkens

  Hejsa. Jeg søger er dansepartner – jeg er 44 år og har danset i mange år – meeen det er længe siden og kunne godt tænke mig at få det genopfrisket:-)

 36. Bjørn

  Kvindelig dansepartner til onsdagsundervisning i Odense søges
  Jeg er en mand på 197 cm og snart 52 år, der søger en dansepartner. Jeg er absolut begynder, men håber bestemt på at blive bedre.

  • Helle

   Hej,
   Har du fundet en dansepartner?
   Jeg er en kvinde på 54 år, højden er 178 cm, slank, søger dansepartner til begynder pardans om onsdagen i Odense. Jeg elsker at danse, har før gået til forskellige typer dans, og vil gerne i gang igen, helt forfra 🙂 Vh Helle

 37. Bjørn

  Hej Helle

  Nej, egentlig ikke. På skolen er der nogle halve aftaler, men jeg har endnu ikke talt med nogen, eller lavet aftaler, så jeg er ganske fri til dans.
  Begynderholdet onsdag blev ikke til noget, men der er et “Lidt øvet hold” kl. 19.30, som vi kan passe ind på. Hvis du har danset før, tænker jeg ikke at det er et problem. Så hvis du har lyst, så sig til, og kom på danseskolen på onsdag i lidt god tid, så vi lige kan hilse på hinanden.

  Bedste hilsener

  Bjørn

 38. Helle

  Hej Bjørn
  Det lyder fint, jeg kommer forbi på onsdag lidt før 19.30. Her er min mail, hvis der skulle komme noget i vejen: hlphlp@me.com

  Vi ses.

  Bedste hilsner
  Helle

 39. Mathies

  Søger en dansepartner gerne til swing/latin evt standart. Jeg er 31 år. 187 cm alm af bygning har danset en smule som barn så må vist betegnes som begynder men vil gerne begynde igen.

  Vil du være med på rejsen så ser jeg frem til at høre fra dig.

  Vh Mathies

 40. Lonerosa

  Søger dansepartner i Billund. Jeg er 47 år, 160 cm høj og alm. af bygning.
  Jeg har danset som barn og vil vildt gerne lære det igen.

  Lonerosa

  • Vib

   Hej lonerosa, jeg er 41 og har også danset som barn både danset dame og herre men det er mange år siden og vil vildt gerne igang igen. Vil du have mod på at danse med mig selvom jeg er kvinde?
   Jeg kan være på kroen kl 19 så vi lige kan hilse på hinanden inden i aften h is du har lyst.
   Mvh
   Vib

 41. Vib

  Hej lonerosa
  Jeg kan ikke se mit reply til dig nogensteder så jeg prøver lige igen..
  Jeg er 41 og har gået til dans det meste af min barndom og vil gerne igang igen.
  Jeg har danset både som dame og herre, hvis du har lyst til at prøve at danse med mig kan vi mødes kl 19 på billund kroen. Men giv mig lige en respons herinde.
  Med venlig hilsen
  Vib

 42. Mette

  Jeg søger en mandlig danse partner til Ejby er selv 29år har aldrig gået til par dans og er 164 og alm bygning

 43. Peter Madsen

  Hej ! Jeg er en mand på 57år,175cm og alm. af bygning, der søger en dansepartner til begynder pardans (standard), mandag eller onsdag i Odense.
  M.V.H Peter

 44. Yan

  Hej, jeg er en kvinde som søger en partner til Argentinsk Tango (begynder) på de nye hold 1. maj 2018. Jeg er 160 cm høj.
  M.V.H.
  Yan

 45. LENE THRANE THOMSEN

  Hej
  Jeg er en kvinde på 54 år som søger en dansepartner til undervisning. Jeg har danset en del år og søger en partner til meget øvet.
  Håber at finde en 🙂

 46. LENE THRANE THOMSEN

  Hej
  Jeg er en kvinde på 54 år som søger en dansepartner til standard/latin på øvet niveau. Jeg har danset 5-6 år, og elsker at danse.
  Håber at finde en 🙂
  Kontakt mig på 5188 4599

 47. Vicktoria

  Jeg er 169 høj, 42 år og søger en middel niveau herre danser til at danse enten salsa, standard, tango, vals, og andre danse her i Odense. Er der en anden dans du gerne vil danse, er jeg frisk på at prøve dette. Er selv glad og begejstret for at have opdaget standard dans, på en rejse til Australien, efter altid kun at have danset salsa, dyrket kampsport og fitness dans 😊

 48. Sarah

  Hej.
  Jeg er 27 år og søger en mandlig dansepartner i Nyborg. Jeg er 173 høj ognybegynder. Søger en fast dansepartner med god kemi. Jeg er smilende, åben og musikalsk.

 49. Jacob

  Jeg er frisk ung fyr fra Odense, 177 cm høj, 26 år og med en trænet kropsbygning, som elsker at danse og længe har ville lære de forskellige pardanse.
  Det eneste problem er bare jeg ikke kender nogen at gøre det med..

  Så er du kvinde og mangler en dansepartner, så skriv! 🙂

  • Mette Mørup Ludvigsen

   Hej jeg er 28 år 171 og vil meget gerne danse par dans. Har gået til det i 6 år. Men har holdt nogle år ‘s pause.
   Jeg bor i ringe og der danses i Ryslinge onsdag eller torsdag aften. Kan også i Ringe mener det er onsdag.
   Jeg danser ikke kun for sjov. Men skal også til konkurrencer grundt om. Så hvis du er interesseret i det.
   Skriv gerne tilbage. 🙂

  • Signe

   Hej! Mangler du stadig en dansepartner? Vh Signe

  • Signe

   Hej Jacob, leder du stadig efter en dansepartner? Vh Signe

 50. Signe

  Hej!
  Jeg vil rigtig gerne begynde til pardans for begyndere, men jeg mangler en partner. Jeg er 22 år og har danset lidt, men er ellers nybegynder.

 51. Dansepartner i Odense

  Ung kvinde på 24, 177 cm høj, søger dansepartner. Gik til hiphop og disco som barn, men er ellers helt nybegynder hvad angår pardans. Elsker dans og musik – og håber det kan lade sig gøre, at finde en dansepartner herinde 🙂

 52. Johannes

  Hej

  Jeg er en ung fyr fra Svendborg. er 22 år og 178 cm. vil gerne igang med at danse søger bare en at gøre det med. skriv endelig 🙂

Leave a Reply