ODENSE


UNDERVISNINGEN STARTER

MANDAG DEN 20 AUGUST 2018

GRATIS PRØVETIMER UGE 34 & 35


Program 18/19

MANDAG

Talenthold • 9-14 år • meget øvede • (60 min) sal 3 16.00   LB
Mini Mix • 4-6 år • (45 min) sal 1 16.15   KD
Tribal Fusion Belly Dance • beginners • English • (60 min) 🇬🇧

From oct. 2018

sal 1 17.00   KO
Girly Mix • 6-8 år • lidt øvede  (45 min) sal 3 17.00.  LB
Ballet • 14+ • lidt øvede/øvede • 2 x om ugen 1. time • (60 min) sal 1 18.00.  LB
Body Control • Intermediate • English • (60 min) 🇬🇧

From oct. 2018

Sal 1 18.00   KO
Pardans • lidt øvede/øvede • unge/voksne • (45 min) sal 3 19.00   KD
Ballet på tå • 12+ • (30 min) Sal 1 19.00   LB
Modern/Contemporary • 14+ lidt • øvede/øvede (60 min) sal 1 19.30   LB
Ballroom Fitness • unge/voksne • (45 min) Sal 3 19.45   KD
The Old School • “fede” fyre i fyrrene & op • (45 min) sal 3 20.30   KD

TIRSDAG

Hip Hop (commercial) • 10-13 år • begyndere • (45 min) Sal 3 16.00   FH
Hip Hop (commercial) • 10-13 år • lidt øvede • (45 min) Sal 3 16.45   FH
LA Style • 10-16 år • lidt øvede • (60 min) Sal 3 17.30   FH
Electronica • kids • (60 min) Sal 1 17.15   SY
Lyrical Hip Hop • 13-16 år • lidt øvede/øvede • (75 min) Sal 3 18.30   FH
Electronica • teenage • (60 min) Sal 1 18.15   SY
Lyrical Hip Hop • 15+ • øvede • (75 min) Sal 3 19.45   FH

ONSDAG

Breakdance • 5-9 år • (45 min) Sal 1 16.00   NF
Mini Mix • 4-6 år • (45 min) Sal 3 16.15   KD
Breakdance • 9-12 år • (45 min) Sal 1 17.45   NF
Dance Mix • 7-10 år • (45 min) Sal 3 17.00.  KD
Dance Mix • 11-14 år • (45 min) Sal 3 17.45.  KD
Tribal Fusion Belly Dance • Intermediate • English • (60 min) 🇬🇧

From oct. 2018

Sal 3 18.00   KO
Dance Mix • 25+ • lidt øvede/øvede • (45 min) Sal 3 18.30   KD
Hip Hop Fusion by Kenzi • English • (60 min) 🇬🇧

From oct. 2018

Sal 1 19.00   KO
Pardans • øvede • unge/voksne • (60 min) Sal 3 19.30   KD
Stretching • all levels • English • (60 min) 🇬🇧

From oct. 2018

Sal 1 20.00   KO
Pardans • meget øvede • unge/voksne • (60 min) Sal 3 20.15   KD
Ballroom Fitness • unge/voksne • (45 min) Sal 3 21.00   KD

TORSDAG

LA Style • 10-13 år • øvede • (45 min) Sal 3 16.00   FH
Ballet • 5-7 år • begyndere/lidt øvede • (45 min) Sal 1 16.15   LB
LA Style • 16+ • begyndere/lidt øvede • (45 min) Sal 3 16.45   FH
Ballet • 50+ dispensation kan forekomme • (60 min) Sal 1 17.00.  LB
New school • 15+ • beginner • English • (45 min) 🇬🇧 Sal 3 17.30   FH
Ballet • 8-13 år • lidt øvede/øvede • (60 min) Sal 1 18.00   LB
Hip Hop (commercial) • 15+ • Intermediate • English • (60 min) 🇬🇧 Sal 3 18.15   LB
Ballet • 14+ • lidt øvede/øvede • 2 x om ugen 2. time • (60 min) Sal 1 19.00   LB
New School • 15+ • Advanced • English • (45 min) 🇬🇧 Sal 3 19.15   FH
Show Crew • 14+ • meget øvede • (75 min) Sal 1 20.00   LB
Hip Hop (commercial) • 18+ • begyndere • (60 min) Sal 3 20.00   FH

LØRDAG

Mini Mix • 4-6 år • (45 min) Sal 3 10.00   SD
Dance Mix • 7-8 år • (45 min) Sal 3 10.45   SD
Dance Mix • 9-12 år • (45 min) Sal 3 11.30   SD
Dance Mix • teenage • meget øvede • (45 min) Sal 3 12.15   SD
Modern • (45 min) Sal 3 13.00   SD

LINKS

Mere om de nye undervisere her

Søg dansepartner her

Info om stilarter her

Vi har Dance Camp i uge 27 & 32.

CAMPTILMELDING HER

UGE 32


Tilmeld dig nyheder her



• Hips Dance Studios •

Professionel danseundervisning

Odense  Svendborg  Ringe  Tommerup  Morud  Ejby  Billund  Nr Broby



Hips Dance Studios
Slotsgade 18b
5000 Odense C
+45 66 11 00 12
info@hips.nu


UNDERVISERE

LB – Linette Bertelsen

SD – Sus Davis

KO – Kenzi Orchidaceae

FH – Frederik Hartvig

NF – Noah Farlot

SY – Shifu Yen

KD – Kim Dahl


KURSUSVARIGHED

35 lektioner + opvisning = 9 rater

1 lektion = 45 min. hvis andet ikke er opgivet